Üdvözöljük a DRIVE HU kft weboldalán - - - A weboldal fejlesztés alatt                     

Cégünkről


Üdvözli Önöket a Drive HU Kft !

Cégünk 2007. év végén, a Gold Eagle termékek importjának és nagykereskedelmi forgalmazásának átvételével alakult meg Magyarországon. E kiváló minőségű adalékanyagok mellett további öt, az Egyesült Államokból származó autóápolási és autókozmetikai termékcsalád áll vevőink és partnereink rendelkezésére.

Közelmúltbeli megalakulásunk ellenére széleskörű nemzetközi tapasztalatokkal rendelkezünk, mind a logisztikai, mind az állandó árukészletet biztosító hátteret is figyelembe véve. Az általunk forgalmazott termékek felhasználásával teljeskörű szolgáltatást biztosítunk az ipari, szervízkörülményektől kezdve, egészen a háztartási, hétköznapi felhasználásig.

Partnereink között megtalálhatók nagyobb, országosan is ismert, az autóápolásban, autófelszerelésben piacvezetőnek számító cégek, valamint kiskereskedelmi egységek egyaránt.
Reméljük, rövidesen Önt és cégét is partnereink között üdvözölhetjük!

Gold EagleKenőanyagok és üzemanyag adalékok, benzin és diesel üzemű személy, illetve teher gépjárművekhez. Motor, hűtőrendszer, üzemanyagrendszer tisztító és karbantartó (tömítö), valamint javító termékek, garantáltan prémium minőségben.

Versachem: Szélvédők, lámpa búrák valamint minden más üveg és fém felületen lévő kisebb nagyobb repedések, sérülések gyors javítására, eltüntetésére. Többkomponensű epoxy ragasztók, kipufogó bandázsok, szilikon bázisú tömítőanyagok termékcsaládja.

Formula 1: Autókozmetikai anyagok széles kínálata, mely magába foglalja az autó belsőterének tisztításától és ápolásától, a karosszéria védelmén keresztül, az abroncsok és felnik karbantartását.  Autósamponok, polírpaszták és waxok extra magas brazil premium carnauba wax tartalommal.

IDQ: Személy, és tehergépjárművek légkondicionáló rendszereinek karbantartása, tisztítása gyorsan és egyszerűen.

BTS: Tisztító, kenő és olajozó anyagok spray, illetve paszta formában. A legkülönbözőbb felhasználási területekre, a mindennapos, otthoni ajtózsanér olajozástól, a motorkerékpár lánc kenésén keresztül egészen a nagy igénybevételű ipari felhasználásig.

Goop: Különleges tisztító szerek, paszta, illetve folyadék formában, a legextrémebb szennyeződésekre. Professzionális körökben bizalommal használható a kézmosástól egészen a padlótisztításig.

Kínálatunk bővítésének céljából Európában is megkerestünk profi beszállító cégeket, melyek színvonalas termékeit is forgalmazzuk már. Bízunk abban, hogy ezzel is megerősítjük meglevő partnereink elégedettségét és új ügyfelek is csatlakoznak hozzánk.

ATC: Svéd professzionális ragasztószalagok széles skálája a mindkét oldalán tapadó felületűtől kezdve a szövetes szigetelőszalagokon át egészen a fényvisszaverő szalagokig többféle méretben és kiszerelésben. Felhasználhatóak akár ipari célokra de otthoni lakásdekorációra ugyanúgy.

LDA: Spanyol illatosítók többféle illatban és formában. Dekoratív, egyedi megjelenés, aromaterápiás, friss, kellemes és tartós illatok.